Bakker Jos Knippenborg

Bakker Jos Knippenborg is een Bakkerij gelegen aan Muraltplein 25 in Borculo.

Meer informatie over Bakker Jos Knippenborg in Borculo

Bakker Jos heeft door de jaren heen een goede naam opgebouwd door kwaliteit en service te leveren. Ze hebben filialen in Zieuwent, Lichtenvoorde, Borculo, Eibergen en Bredevoort. De naam Knippenborg in Zieuwent staat al lang bekend om ondernemen. In het verleden waren de gebroeders Knippenborg actief in verschillende markten, waaronder een kruidenierswinkel, een café en een bakkerij. Het oude pand werd in 1950 gesloopt en op dezelfde plek werd een nieuw pand gebouwd met een kruidenierswinkel, café en bakkerij. In 1970 werd het café gesloopt en werden de kruidenierswinkel en bakkerij los van elkaar. In 1973 nam Jos Knippenborg de bakkerij over van zijn vader Jan. Het assortiment van Bakker Jos omvat onder andere witbrood, tarwebrood, volkorenbrood, meergranenbrood, speltassortiment, glutenvrij brood, snacks, stukgoed en stokbrood. Ze bieden ook verschillende soorten banket aan, zoals koeken, appelgebak, soezen en geboortetaarten. Klanten kunnen direct bestellen bij de winkels van Bakker Jos en ze hebben ook verschillende aanbiedingen beschikbaar. Neem contact met hen op voor meer informatie.

Wil je weten wat Bakker Jos Knippenborg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakker Jos Knippenborg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakker Jos Knippenborg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakker Jos Knippenborg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borculo. Opzoek naar Bakker Jos Knippenborg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakker Jos Knippenborg

Bezoekers bekeken ook