Badmintonclub Borculo

Badmintonclub Borculo is een Badmintonclub gelegen aan Grolse Steeg 6 in Borculo.

Meer informatie over Badmintonclub Borculo in Borculo

Badminton Club Borculo, ook wel bekend als BC Babo, bestaat al 50 jaar. Ze zijn een gezellige badmintonvereniging gevestigd in Borculo. Elke maandagavond wordt er gespeeld in de sporthal van 't Timpke. Ze bieden speeltijden aan voor verschillende leeftijdsgroepen, van jeugd tot senioren. Daarnaast bieden ze ook dynamic tennis aan, een racketsport die elementen van tennis, tafeltennis en badminton combineert. De vereniging stelt rackets en ballen beschikbaar voor deze sport. BC Babo heeft ook competitie mogelijkheden en organiseert verschillende evenementen. Geïnteresseerden kunnen lid worden en genieten van de leuke badmintonrally's op hun YouTube-kanaal.

Wil je weten wat Badmintonclub Borculo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Badmintonclub Borculo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Badmintonclub Borculo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Badmintonclub Borculo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borculo. Opzoek naar Badmintonclub Borculo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Badmintonclub Borculo

Bezoekers bekeken ook