Arends Sportcentrum

Arends Sportcentrum is een Gezondheidsclub gelegen aan Steenstraat 2 in Borculo.

Meer informatie over Arends Sportcentrum in Borculo

De Health Club van Borculo is een populaire sportschool waar klanten tevreden over zijn. De sportschool biedt verschillende diensten aan, zoals fitness, personal training, groepslessen, voeding en lichaamsanalyse. Klanten prijzen de goede prijzen en trainers die persoonlijke aandacht hebben. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar, waarbij onbeperkt fitness en groepslessen zijn inbegrepen, evenals 20% korting op pakketten, een lichaamsanalyse elke 6 weken en voedingsadvies. Er zijn ook speciale tarieven voor kinderen tussen de 3-17 jaar en er is de mogelijkheid om een personal trainer te boeken. Daarnaast biedt de sportschool voedingsbegeleiding en personal coaching aan. Ook mensen met blessures kunnen bij de sportschool terecht en er is een lichaamsanalyse op de Inbody 770 beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen de sportschool 14 dagen gratis uitproberen. Het adres en de openingstijden van de sportschool zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Arends Sportcentrum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Arends Sportcentrum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Arends Sportcentrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Arends Sportcentrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borculo. Opzoek naar Arends Sportcentrum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Arends Sportcentrum

Bezoekers bekeken ook