Anabell's Nails

Anabell's Nails is een Nagelstudio gelegen aan Chopinstraat 9 in Borculo.

Meer informatie over Anabell's Nails in Borculo

Anabell is een nagelstyliste uit Venezuela die sinds 1997 in Nederland woont. Ze heeft haar opleiding tot allround nagelstyliste succesvol afgerond en werkt met veel plezier in haar salon aan huis. Ze gebruikt alleen kwaliteitsmerken en hecht veel waarde aan hygiëne. Bij Anabell's Nails kun je terecht voor verschillende behandelingen, zoals acrylnagels, gelnagels, gelpolish en manicure. Acrylnagels zijn duurzaam en het meest succesvolle kunstnagelsysteem voor mensen die willen stoppen met nagelbijten. Gelnagels hebben een natuurlijke look en zijn flexibel en stevig. Gelpolish is een semi-permanente nagellak die tot wel drie weken mooi blijft zitten. Naast nagelbehandelingen biedt Anabell ook nail art aan. Voor mensen die nagels bijten is er een speciaal nagelbijt arrangement met zes behandelingen. Het is belangrijk om regelmatig een nabehandeling te nemen om de nagels mooi te houden. Een manicure behandeling zorgt voor verzorgde handen en vingernagels. Nail art biedt verschillende mogelijkheden om de nagels te versieren, van subtiele designs tot echte kunstwerken. Het nagelbijt arrangement is speciaal voor mensen met extreem korte nagels en bestaat uit zes behandelingen met acryl of gel. Klanten krijgen een flesje nagelriem-olie mee en reparaties zijn inclusief tijdens de afspraken.

Wil je weten wat Anabell's Nails verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Anabell's Nails of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Anabell's Nails? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Anabell's Nails het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borculo. Opzoek naar Anabell's Nails reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Anabell’s Nails

Bezoekers bekeken ook