Algemene Borculose Tennisclub "De Wildbaan"

Algemene Borculose Tennisclub "De Wildbaan" is een Tennisvereniging gelegen aan Hoflaan 5 in Borculo.

Meer informatie over Algemene Borculose Tennisclub "De Wildbaan" in Borculo

Tennisvereniging A.B.T.C. De Wildbaan heet iedereen van harte welkom. Ze hebben een nieuwe klusochtend gepland op 18 november en roepen alle leden op om te komen helpen. Daarnaast organiseren ze een gezellige middag met bockbier. Verder is er informatie over het ophangen van de sleepnetten en is het jeugdteam Wildbaan 1 kampioen geworden in de 2e klasse. Ook het GD team op de vrijdagavond competitie heeft het kampioenschap behaald. Iedereen is welkom op de ballenavond op dinsdagavond om 20.00 uur. Verder biedt Tennisdistrict.com 10% korting aan leden van de tennisvereniging op tennisartikelen. Ten slotte vindt men contactinformatie en het KVK-nummer van A.B.T.C. De Wildbaan.

Wil je weten wat Algemene Borculose Tennisclub "De Wildbaan" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Algemene Borculose Tennisclub "De Wildbaan" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Algemene Borculose Tennisclub "De Wildbaan"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Algemene Borculose Tennisclub "De Wildbaan" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borculo. Opzoek naar Algemene Borculose Tennisclub "De Wildbaan" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Algemene Borculose Tennisclub “De Wildbaan”

Bezoekers bekeken ook