ALDI

ALDI is een Supermarkt gelegen aan Stationsweg 5 in Borculo.

Meer informatie over ALDI in Borculo

Met ongeveer 500 winkels is ALDI één van de grootste discount-supermarkten van het land. Het bedrijf startte in 1973 met de overname van een groothandel in Tiel. ALDI staat al sinds het begin voor aandacht voor de essentie en heeft de klant altijd centraal gesteld. Met een assortiment van ruim 900 producten streven ze naar de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding. Ze bieden veel lokale en biologische producten aan, evenals mooie aanbiedingen. ALDI is de supermarkt waar iedereen terecht kan voor goedkopere boodschappen. Ze hebben een breed aanbod van eigen huismerken en A-merken, die allemaal van topkwaliteit zijn en betaalbaarder dan bij andere supermarkten. Ze hebben bekende merken zoals Unox, Knorr, Calvé, Heineken en Coca-Cola in hun assortiment. Winkelen bij ALDI betekent goedkopere boodschappen doen, met regelmatig mooie aanbiedingen. ALDI streeft naar een balans tussen gezonde producten en lage prijzen en heeft ook oog voor duurzaamheid en voedselverspilling. Bij ALDI kan je gemakkelijk, comfortabel, goedkoper en verantwoord boodschappen doen.

Wil je weten wat ALDI verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ALDI of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ALDI? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ALDI het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borculo. Opzoek naar ALDI reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ALDI

Bezoekers bekeken ook