Al Pacino's

Al Pacino's is een Restaurant gelegen aan Muraltplein 34 in Borculo.

Meer informatie over Al Pacino's in Borculo

Welkom bij Al Pacino's, het gezellige Italiaanse restaurant in het hart van Borculo. Bij ons kunt u genieten van heerlijke pizza's, pasta's en vlees- en visgerechten. U kunt ook een tafel reserveren in ons restaurant. Op dinsdag is het Pizzadag en kunt u uw favoriete pizza met korting afhalen. Proef ook onze heerlijke specials van de chef-kok. U kunt bij ons eten bestellen en afhalen, en zelfs uw pizza naar eigen smaak laten beleggen. Voor groepen bieden wij verschillende mogelijkheden en kunt u een persoonlijk groepsarrangement samenstellen. Volg ons op social media en kom langs bij ons restaurant in Borculo. Onze openingstijden zijn van dinsdag tot en met zondag van 14.00 uur tot 22.00 uur.

Wil je weten wat Al Pacino's verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Al Pacino's of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Al Pacino's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Al Pacino's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borculo. Opzoek naar Al Pacino's reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Al Pacino’s

Bezoekers bekeken ook