A. HOGEWEG EN ZN.

A. HOGEWEG EN ZN. is een Elektronicawinkel gelegen aan Spoorstraat 19 in Borculo.

Meer informatie over A. HOGEWEG EN ZN. in Borculo

Electro World Hogeweg is een bekende elektronicawinkel in Borculo en omstreken sinds 1870. Ze leveren televisies, IT-apparatuur, wasmachines, koelkasten en andere huishoudelijke apparaten. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in het vervangen van inbouwapparatuur en het upgraden van keukens. Ze hebben een eigen technische dienst die helpt bij storingen en bieden persoonlijk advies in de winkel. Electro World biedt ook verschillende diensten aan, zoals reparatieservice, inbouwservice, bezorgservice en installatieservice. Ze hechten veel waarde aan klanttevredenheid en zijn op zoek naar collega's die persoonlijk contact met de klant belangrijk vinden. Ze hebben een assortiment van kwaliteitsproducten voor een goede prijs en er zijn positieve reviews te vinden over Electro World Hogeweg.

Wil je weten wat A. HOGEWEG EN ZN. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van A. HOGEWEG EN ZN. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij A. HOGEWEG EN ZN.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je A. HOGEWEG EN ZN. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borculo. Opzoek naar A. HOGEWEG EN ZN. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. A. HOGEWEG EN ZN.

Bezoekers bekeken ook