Toestemming voor handelingen met gevolgen voor beschermde monumenten (Restauratie Kasteel ’t Hof), Hoflaan 1, 7271BR Borculo

DeBorculogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Toestemming voor handelingen met gevolgen voor beschermde monumenten (Restauratie Kasteel ’t Hof), Hoflaan 1, 7271BR Borculo.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente heeft op 28 december 2023 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummerZ2023-00000335 voor het handelingen met gevolgen voor beschermde monumenten (Restauratie Kasteel ’t Hof) op locatie Hoflaan 1, 7271 BR Borculo. De vergunning is verleend. Het besluit betreft de volgende activiteiten: •activiteit die betrekking heeft op een gemeentelijk monument •het bouwen van een bouwwerk Inzage Deze vergunning ligt ter inzage van 11 januari tot en met 22 februari 2024 in het gemeentehuis, Marktstraat 1 in Borculo. Beroep Het instellen van beroep is mogelijk van 12 januari tot en met 22 februari 2024door: •Belanghebbenden die het met het bovenstaande besluit niet eens zijn; •Iedereen die in de voorprocedure tijdig een zienswijze heeft ingediend; •Iedereen die niet verweten kan worden geen of niet tijdig een zienswijze te hebben ingediend. U kunt uw beroepschrift sturen naar de rechtbank Gelderland, Team bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM in Arnhem. Voorlopige voorziening Als u in beroep gaat blijft het besluit geldig totdat de rechter over uw beroep heeft beslist. Misschien kunt u de beslissing in beroep niet afwachten. U kunt dan bij de rechtbank vragen om een voorlopige voorziening. Dit kan alleen als u al in beroep bent gegaan. U kunt uw verzoek sturen naar de Voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland, Team bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM in Arnhem. Let er op dat u een kopie van het beroepschrift meestuurt. Voor dit verzoek moet u griffierecht betalen. U krijgt hierover een brief van de rechtbank. U kunt ook digitaal uw beroep of voorlopige voorziening indienen bij de rechtbank Dit kunt u doen bij de rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Hiervoor moet u wel een DigiD hebben. De voorwaarden vindt u op deze website.

 

Onderwerp: bouwvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deBorculogids.nl op 11-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Borculo, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deBorculogids.nl
Redactie deBorculogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Borculo
  2. 16739bb6583bd2d457f778fbf06af807

Gerelateerde berichten